3 Immobles

Casa/Xalet adossat A Venda

Casa/Xalet adossat a Route du Puigmal 30, Err

295.000 € 30.000 € (9%)

La casa està situada a la població d'Err, a la fi de l'poble amb vistes a les muntanyes. Zona Molt tranquil·la.

la casa consta de Sortida directa a un petit jardi comunitari.
3 habitacions 3 banys i altell

la casa és Molt àmplia i agradable.

La Cerdanya (en català la Cerdanya, en francès Cerdanya, en llatí Ceritania) és un territori de la Marca Hispanica (territoris carolingis en sòl hispànic) històrica, que com a conseqüència de l'Tractat dels Pirineus de 1659, entre el Regne d'Espanya i el Regne de França, pel qual Espanya va cedir a França 33 pobles de la part nord ceretana, va quedar dividit en dos: la comarca de l'Alta Cerdanya, que forma part dels Pirineus Orientals, és a dir, els territoris administrats per França, i la baixa Cerdanya, que forma part d'Espanya, dins de la Comunitat Autònoma de Catalunya. La comarca limita amb Andorra, l'Arièja, el Capcir (part de la Cerdanya quan es va dividir), el Conflent, el Ripollès, el Berguedà i l'Alt Urgell i orogràficament comprèn des del port de la Perxa fins al congost de Martinet. Es van cedir tots els pobles de l'Alta Cerdanya menys la població de Llívia a causa que ostenta el títol de vila; per aquesta raó Llívia és un enclavament d'Espanya a França. Posteriorment, al 1833, la part sota administració espanyola va ser fraccionada entre les províncies de Lleida i Girona.

La vall que conforma la Cerdanya és un enfonsament tectònic situat a l'est de la serralada dels Pirineus. Amb una superfície de 1.086, 07 km², aquesta regió natural es divideix, en un 50,3% d'Espanya, i un 49,7% de França. Les muntanyes que el delimiten oscil·len entre els dos mil i els gairebé tres mil metres d'altura (Carlit, 2921 m; Puigmal, 2909 m), i està regat pel Segre i els seus afluents. És dels pocs valls pirinenques que transcorre d'est a oest en comptes de la direcció nord-sud o sud-nord habitual. Això fa que la insolació a l'Alta Cerdanya sigui de les més importants d'Europa i hagi estat aprofitat en el forn solar de Font-Romeu.

El 2001 els habitants de la Cerdanya ( "cerdans" o "ceretans") eren 26.500, dels quals el 53,4% corresponen a Espanya i el 46,6% a França. La seva densitat és escassa, de 24 habitants per km². El major nombre d'habitants es troba en la conglomerat transfronterer de Puigcerdà-Bourg-Madame: 10 900 habitants en 2001.

  • 3 Dorm
  • 3 Banys
  • 150m²
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Camí de Llivia 14, Err

130.000 €

TERreny de 1092 m2 a Err, per construir 2 cases (per a 4 cases es pot comprar 1392m més)

Err és una localitat i comuna francesa, situada al departament dels Pirineus Orientals a la regió de Llenguadoc-Rosselló i comarca de l'Alta Cerdanya.Als seus habitants se'ls coneix pel gentilici d'errois en francès i erenc, erenca en català.

TERreny de 1092 m2 a Err, per construir 2 cases

Err és una localitat i comuna francesa, situada al departament dels Pirineus Orientals a la regió de Llenguadoc-Rosselló i comarca de l'Alta Cerdanya.Als seus habitants se'ls coneix pel gentilici d'errois en francès i erenc, erenca en català.

  • 1.092m²
  • Terreny / Urbà (solar)
Dúplex A Venda

Dúplex a Camí de Sallagosa 4, Err

230.000 €

Saló-menjador, cuina, 1 bany, 2 habitacions. Dobles amb armaris a mida.
Altell, 3 habitacions, 1 bany
zona comunitària
vistes.

  • 5 Dorm
  • 2 Banys
  • 90m²