4 Immobles

Casa rural A Venda

Casa rural a rue esglesie, Ur

315.000 €

Masia de 1827 a UR Casa principal distribuïda en 3 plantes de 80 m2 cadascuna. Segona casa dividida en dues apartaments de 55 m2 i 65 m2. Paller de dues plantes de 150 m2 cadascuna. Porxo de 80 m2 Jardí privat. Possibilitat de construir el paller. Possibilitat DE DIVIDIR.

La Cerdanya és una comarca natural de Catalunya situada als Pirineus Catalans, a la capçalera de l'riu Segre.

És caracteritza per ser una comarca Muntanyenca amb 1 plana elevada única als Pirineus, ates que no n'hi ha cap Altra d'una magnitud similar.

Hom sol dividir la Cerdanya a l'Alta Cerdanya i la Baixa Cerdanya. AQUESTA divisió rau en el FET que administrativament pertanyen a dues estats Diferents: l'Alta Cerdanya, administrada per França i no constituïda com a entitat administrativa, és Troba inclosa a l'departament dels Pirineus Orientals (va regir els d'Occitània) Conegut popularment com la Catalunya de l' Nord. La Baixa Cerdanya, administrada per Espanya, és Troba a la comunitat autònoma de Catalunya i està constituïda com a comarca, administrada paper Consell Comarcal de la Cerdanya. A la vegada, la Baixa Cerdanya està dividida entre els Províncies de Girona (11 Municipis) i Lleida (6 Municipis).

A desgrat que s'emprin a els tèrmits d'Alta i Baixa Cerdanya per diferenciar-les, a l'Ús habitual, a els residents nord-catalans anomenen l'Alta Cerdanya Simplement Cerdanya (o Cerdanya en francès). El MATEIX passa amb la Baixa Cerdanya, que a més te com a nom oficial la Cerdanya.

 • 6 Dorm
 • 6 Banys
 • 580m²
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Rue François Fabre 3A, Ur

85.000 €

Terreny de 930 m2 a Ur a 5 minuts de Puigcerdà

Molt ben Situat

La Cerdanya (en català la Cerdanya, en francès Cerdanya, en llatí Ceritania) és un territori de la Marca Hispanica (territoris carolingis en sòl hispànic) històrica, que com a conseqüència de l'Tractat dels Pirineus de 1659, entre el Regne d'Espanya i el Regne de França, pel qual Espanya va cedir a França 33 pobles de la part nord ceretana, va quedar dividit en dos: la comarca de l'Alta Cerdanya, que forma part dels Pirineus Orientals, és a dir, els territoris administrats per França, i la baixa Cerdanya, que forma part d'Espanya, dins de la Comunitat Autònoma de Catalunya.La comarca limita amb Andorra, l'Arièja, el Capcir (part de la Cerdanya quan es va dividir), el Conflent, el Ripollès, el Berguedà i l'Alt Urgell i orogràficament comprèn des del port de la Perxa fins al congost de Martinet.Es van cedir tots els pobles de l'Alta Cerdanya menys la població de Llívia a causa que ostenta el títol de vila; per aquesta raó Llívia és un enclavament d'Espanya a França.Posteriorment, al 1833, la part sota administració espanyola va ser fraccionada entre les províncies de Lleida i Girona.

La vall que conforma la Cerdanya és un enfonsament tectònic situat a l'est de la serralada dels Pirineus.Amb una superfície de 1.086,07 km², aquesta regió natural es divideix, en un 50,3% d'Espanya, i un 49,7% de França.Les muntanyes que el delimiten oscil·len entre els dos mil i els gairebé tres mil metres d'altura (Carlit, 2921 m; Puigmal, 2909 m), i està regat pel Segre i els seus afluents.És dels pocs valls pirinenques que transcorre d'est a oest en comptes de la direcció nord-sud o sud-nord habitual.Això fa que la insolació a l'Alta Cerdanya sigui de les més importants d'Europa i hagi estat aprofitat en el forn solar de Font-Romeu.

El 2001 els habitants de la Cerdanya ( "cerdans" o "ceretans") eren 26.500, dels quals el 53,4% corresponen a Espanya i el 46,6% a França.La seva densitat és escassa, de 24 habitants per km².El major nombre d'habitants es troba en la conglomerat transfronterer de Puigcerdà-Bourg-Madame: 10 900 habitants en 200.

 • 930m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Casa rural A Venda

Casa rural a Rue Joseph Llanas 2, Ur

400.000 €

Casa de pagès orientades a sud amb jardí de 500 m², en la qual s'han construït quatre estructures de cases adossades, per acabar l'obra.Entorn molt agradable.
Les quatre cases tenen ja construïda l'estructura, forjat sanitari i dóna'ls entre la planta baixa i el primer pis.S'ha de fer fer l'interior de les cases.Es disposa de permís i hi ha la possibilitat de comprar a l'estat actual de les cases i (consultar preu) per rehabilitar.Disposen de plaça de pàrquing exterior i hi ha la possibilitat de fer un garatge tancat.entorn encantador

distribució
12 habitacions
Superfície 400 m2
Jardí 500 m2
4 Banys
4 Lavabos
Estat cuina: a fer
golfes
Traster
Característiques generals
Calefacció
xemeneia
plaça pàrquing
Certificat energètic:
Exempt.

 • 12 Dorm
 • 8 Banys
 • 450m²
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Rue Joseph Llanas 13, Ur

450.000 €

CASA CERETANA
UR
Casa autèntica ceretana amb Terreny de 650 m2.
5 Habitations, 2 banys, cuina independent, saló-menjador amb Llar de foc.
Porxo i Jardí encantador.
Gran garatge.

MOLT Acollidora I ESPECIAL

Demanar més dades a l'anunciant
darrera modificació

distribució
5 habitacions
Superfície 300 m2
2 banys
despatx
golfes
rentador
Traster
Característiques generals
Calefacció
xemeneia
plaça pàrquing
moblat
Sense aire condicionat
Planta número 2
Vistes a la muntanya
A prop de transport públic
Certificat energètic:
En tràmit.

 • 5 Dorm
 • 2 Banys
 • 300m²